Ons DNA

Een industriële bouwpartner met een sterke focus op duurzaam ondernemerschap.

Duurzaamheid en innovatie

Onze strategie voor elke bouwkundige uitdaging is gebaseerd op de hoogste kwaliteitsnormen en onze ruime ervaring in de meest uiteenlopende afzetmarkten. Maar onze inspanningen zijn ook gericht op continuïteit op lange termijn, duurzaam rendement en vernieuwende oplossingen in industriebouw. Wij geloven graag dat onze wendbare aanpak de wereld een betere plek kan maken. Samen streven we naar positieve impact en een betere toekomst voor onze planeet.

Ons plan
van aanpak

Ieder project voor allround industriegebouwen wordt op maat van onze klanten ontwikkeld. Wij gaan proactief de uitdagingen aan, blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en vertrouwen op ons solide netwerk. Door snel en fexibel te handelen op de werf, leveren we hoogwaardige industriële gebouwen op die aan jouw vereisten voldoen.

Ontdek onze realisaties

Waarom industrieel bouwen met Omega + Construct?

Als andere bouwondernemers gewoonweg niet ver genoeg gaan, bouwen wij samen een kwalitatief en duurzaam totaalproject op maat. Onze oplossingen lossen de juiste problemen op en garanderen impact op de samenleving en economie. Dàt is Omega + Construct: open samenwerkingsverbanden die niet alleen beantwoorden aan de bedrijfsdoelstellingen en voortbouwen op onze gecombineerde expertise, maar ook de verwachtingen overtreffen. Die van ons, van onze klanten & partners én van andere bouwbedrijven.

Samenwerken met Omega + Construct

Omega + Construct is je partner in industriebouw. Daarvoor rekenen we graag op onze vertrouwde partners. Het zijn professionals die niet stoppen tot we samen weer een hoogkwalitatief industrieel gebouw hebben opgeleverd en realistische optimisten die toch altijd beter willen doen dan het ooit al gedaan is.