Team van experten in industriebouw

Vier vooraanstaande spelers in de industriebouw die de krachten bundelen: dat is Omega + Construct. Skip de overdracht tussen verschillende partners en vertrouw op een team specialisten met haarscherpe focus op een kwaliteitsvolle en servicegerichte totaalaanpak.

Succesvol samenwerken met onze partners in industriebouw

De meest uiteenlopende industriële bouwambities volbrengen zit in ons DNA. We kiezen altijd we voor een doordachte werkwijze & open communicatie.We werken nauw samen met leveranciers, architecten, onderaannemers en andere belanghebbenden die met hun neus in dezelfde richting staan. De hoogste kwaliteitsnormen is iets waar we altijd naar streven. Bovendien werken we op een innoverende manier een complex project uit, waarmee we de bouwsector vernieuwen.

Ivo Gijbels:
visionaire leider in de bouwsector

Ivo Gijbels brengt meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector met zich mee. Nadat hij Group Ivo Gijbels met succes verkocht, legde hij de fundering voor een nieuw stadium in zijn carrière als de oprichter en directeur van Omega + Construct. Met een ongeëvenaarde passie voor vakmanschap en persoonlijke service liet hij Omega + Construct uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf dat zich richtte op klanttevredenheid en allround sleutel-op-de-deur projecten. Vanuit hartje Limburg creëert een hooggekwalificeerd team van professionals een ultieme kwaliteitsbeleving. Die alomvattende mentaliteit verzilvert hij met talloze succesvolle projecten.

Onze geschiedenis

Ons streven naar een duurzame toekomst

Als toegewijd bouwbedrijf engageren we ons om onze impact op de samenleving en het milieu te beperken. Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kijken we niet alleen naar wat we doen, maar ook wat er nog mogelijk is. Denk aan afvalstromen in kaart brengen om nog meer ecologisch en energetisch te bouwen, investeren in opleidingen voor medewerkers of nieuwe gerichte acties organiseren zodat iedereen zich comfortabel op de werkvloer voelt. Wij benaderen onze bouwambities met een toekomstgerichte blik op menselijke, ecologische en sociale belangen.