Onze werkwijze

Specialistische kennis over resultaatgerichte bouwprojecten met onderscheidende kwaliteit, persoonlijke aandacht & begeleiding, dat is wat je van ons kan verwachten. Hoe we dat realiseren? Met een consequente werkwijze gebaseerd op analyse, creativiteit, efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteitscontrole.

Analyse van je vereisten

Het bouwen van een succesvolle industriële ruimte start bij het stellen van de juiste vragen tijdens een transparante kennismaking. Bedrijfspand, manege of groot magazijn? Casco of instapklaar? Wat zijn je verwachtingen en wensen? We onderzoeken het doel van je industriële ruimte, denken vanuit verschillende invalshoeken mee over de mogelijkheden en definiëren de functionele vereisten, en hoe die de basis legt voor een uniek totaalproject op maat. Ongeacht de afzetmarkt of (hoge) moeilijkheidsgraad.

Uitwerking van ons creatief ontwerp

Het ontwerpen van een industriegebouw uit beton en staal is specialistenwerk. Daarom brengen we je met veel plezier in contact met de juiste architect en het juiste studiebureau. Beschik je al over een optimaal financieel gebouwontwerp op maat? Dan transformeert Omega + Construct die bouwtechnische uitdaging tot een functioneel uitvoeringsplan.

Niet enkel is het een bouwtechnische uitdaging, maar ook een specifieke strategie om van de resultaten uit de analysefase een optimaal financieel gebouwontwerp op maat te maken. Omega + Construct zet je optimaal financieel gebouwontwerp op maat om in een functioneel uitvoeringsplan. We brengen je ook met veel plezier in contact met de juiste architect en het juiste studiebureau.

Hoe leveren we op in 3 stappen

Ons buitengewoon DNA

Het bouwen, renoveren en uitbreiden van industriële gebouwen? Daar zijn we goed in dankzij onze jarenlange ervaring, focus op teamwork en duurzaamheid. Met een doeltreffende aanpak voor industriebouwprojecten stijgen we boven de concurrentie uit. Door onze flexibiliteit, efficiënte dienstverlening, persoonlijke benadering en uitgebreide expertise vormen wij ons naar jouw project.

Constructyour project, with us!

Start een project