Werken bij ons

Bij Omega + Construct maak je deel uit van een gedreven team waarin ieder van ons zijn of haar meerwaarde heeft, op of naast de werf. Door onze kennis & kunde over industriebouw te verenigen, tillen we bouwprojecten en jouw carrière naar een hoger niveau.

Werken bij Omega + Construct: ontdek je potentieel!

Wil je werken voor een bedrijf dat zich inzet voor vakmanschap, duurzaamheid en innovatie? Bij ons bouw je mee aan allround industriebouwconcepten in Limburg en daarbuiten. Verwacht een boeiende job met flink wat uitdaging en afwisseling en krijg de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een bruisende werkomgeving. Samen met je collega’s ga je steeds voluit voor de hoogste kwaliteit en een betere toekomst voor onze planeet.

Jouw traject

Waarom je bij ons
moet werken

Omega + Construct is een flexibele industriebouwer met een hart voor duurzame en innovatieve bouwoplossingen. We houden van projecten die een tastbare en positieve impact hebben op de klant én samenleving, met een waaier aan expertises in huis.Als correcte ontzorgers zien we opportuniteiten die klanten misschien zelf niet zien. Het bouwen van industriële panden gaat voor ons veel verder dan simpelweg het creëren van fysieke ruimtes, dat is ons motto! Kortom, bij Omega + Construct halen we niet alleen de norm, we zetten ook de standaard. Iets dat je bevalt? Kom werken bij ons.