Terug naar Omega + Construct

MVO

Respect op de werkvloer, klimaatverantwoordelijk bouwen en waardevol teamwork in industriebouw: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is verweven in ons bedrijf.

Remove

Duurzaam bouwen

Bij Omega + Construct geloven we in duurzaam denken en bouwen. Materialen en technologieën samenbrengen die elkaar versterken en samen een duurzaam bedrijfsresultaat uitrichten. Een manier van werken die voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit, maar waarbij een duurzame bedrijfsvoering centraal staat.

Ontdek onze realisaties

Gezondheid en veiligheid

Al die jaren worden we gedreven door een duurzaam doel: er met het volledige team voor zorgen dat we voldoende maatregelen treffen om gezondheid- en veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met bouwwerkzaamheden te beperken en dit ook bewijzen in de praktijk. Bij Omega + Construct focussen we immers op de hoogste normen voor veiligheid en gezondheid in industriebouw. Zo bewijzen we onze duurzame meerwaarde voor werknemers, partners en omgeving.

Onze aanpak achter
uw industrieel gebouw

Het wendbare team van Omega + Construct realiseert diverse industriële gebouwen. We streven altijd naar oplossingen die zijn afgestemd op jouw project, met wederzijds vertrouwen en een solide netwerk als basis. Onze experten gidsen je met kennis en vastberaden aanpak gedurende het hele proces. Alleen zo bouwen we industriële gebouwen die een blijvende indruk achterlaten.

Samen werken we aan een betere toekomst

De hoogste normen voor milieu, gezondheid en veiligheid? Een hoopgevende impact op onze planeet? In een wereld die steeds meer aandacht schenkt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, geloven wij in samenwerkingsverbanden met partners en leveranciers die vanuit oprechte intentie bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Niet alleen voor toekomstgerichte commerciële doeleinden, maar net zo goed om een positieve rol te spelen.